Boyabat'ta Vandallar iş başında

Boyabat'ta Vandallar iş başında

Vandallar iş başında

Boyabat'ta Kolaz Çayı kenarında yürüyüş yolu üzerinde bulunan aydınlatma direkleri üzerinde ki tabelalar kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılarak tahrip edildi.  

Boyabat Belediyesinin sanat sokağı olarak faaliyete geçirdiği, içerisinde yürüyüş yolunun da bulunduğu direklerdeki tabelalar önceki gece kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Tabelaları kıran kişiler ayrıca demir direklere de zarar vermekten kaçınmadı. 

Yazıklar olsun bunu yapanlara 

Boyabat Şehir Parkında yürüyüş yapanlar, kırılmış halde tabelaları görünce olaya tepki gösterdi.  

Yürüyüş severler, “Çok ayıp etmişler. Burası çok güzel yapılmış, yazık. Yazıklar olsun bunu yapanlara. Boyabat'ımıza sahip çıkalım. Boyabat hepimizin. Başkan bizim için uğraşıyor. Doğa harikası bir kalebağımız var. Buralar o kadar güzelleşti ki. Çoğu ilçeye nasip olmayan bir güzelliğe sahip. Bunu yapanları kınıyoruz. Boyabatlıyı da sahip çıkmaya davet ediyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi.  

Bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamış kişiler 

Öte yandan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise sosyal medya hesabında kırılmış tabelaların görüntülerini paylaşarak, “Bunu yapanların insanlıkla bir alakası olamaz. Biz daha güzel, daha yaşanılır bir Boyabat için uğraşıyoruz bu insanlıktan nasibini almamış vandalların yaptıklarına bakar mısınız” şeklinde ifadeler kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Okyanus
Okyanus - 5 yıl Önce

Bekçiler ne iş yapıyor

tolga
tolga - 5 yıl Önce

belediye kamera takmak için daha neyi bekliyor

BUDAMI GOL DEĞİL  MEMUR
BUDAMI GOL DEĞİL MEMUR - 5 yıl Önce

muhtemelen bir yerine batmıştır.kamera şart heryere kamera yaptıralım halkımız destek verir .

Birdost
Birdost - 5 yıl Önce

Okyanus musun nesin bu bekciler sana battı heralde

SIRADAKİ HABER

banner115