Boyabat'ta uyuşturucu operasyonu

Boyabat'ta uyuşturucu operasyonu

Boyabat'ta uyuşturucu operasyonu

Boyabat ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevlerini ifa ederken, istihbarat çalışmaları sonucunda Y.B isimli şahısta uyuşturucu madde olduğunu bilgisini edindi. Ekiplerin, Saraydüzü ilçesinden Boyabat istikametine gelen aracı durdurarak araç içindeki Y.B. isimli şahsın üzerindeki aramada 7-8 gr uyuşturucu madde bulundu.

Uyuşturucu maddeyi teslim alan ekipler şüpheli şahsı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürerek yaptığı sorgulamada uyuşturucu maddenin ilçe merkezi Kumluk Mahallesindeki bir evden alındığını tespit etti.

Belirlenen adresteki evde F.A. ve M.D. isimli şahıslar görülmüş olup, evdeki yapılan aramada klozete kilit poşet ile atılmış tahmini 15 gram ve koltuk üzerinde duran şeffaf poşete sarılmış tahmini 5 gram uyuşturucu madde ile kullanma aparatları tarafından ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinden sonra 04.10.2020 günü Boyabat Adliyesi'ne çıkarılan şüpheli şahıslardan Y.B. ve M.D. Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. Gözaltındaki F. A. ise 05. 10. 2020 günü Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin sonrasında sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115