Boyabat'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş etkinlikleri

Boyabat'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş etkinlikleri

Boyabat'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş etkinlikleri

Boyabat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü, Boyabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda 4-10 Nisan tarihleri arasında önce İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz'ı  İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen ve beraberindeki heyet makamında ziyaret edip çiçek sundular.

Emniyet görevlileri Hacı Hacı Ergün Gürbüz Camii’nde cuma namazı öncesi vatan için hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutup, katılımcılara şeker ve kolonya ikramında bulundular. 

Boyabat polisi şehit aileleri ve gazilerini de ikamet ettikleri evlerinde ziyaret ederek çiçek sunup şehitlere rahmet dilediler. 

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş etkinliklerinin son gününde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ardından Abdurrahman Güneş İlkokulu öğrencisi Aselada Olca'nın Polis Babası şiirini okuması ve İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen tarafından hediye verilmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2022, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115