Boyabat'ta trafik haftası etkinlikleri

Boyabat'ta trafik haftası etkinlikleri

Boyabat'ta trafik haftası etkinlikleri düzenlendi

Sinop'un Boyabat ilçesinde 7-13 Mayıs Karayolları Trafik Haftası  kapsamında etkinlik düzenlendi.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri, Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından  Beyaztı Cami önüne stant kuruldu. Kurulan stantta ekipler vatandaşları  emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyardılar. Yaya ve sürücüleri ayrı ayrı bilgilendiren polis ve jandarma ekipleri vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttılar. Stant miniklerin ilgi odağı haline geldi. 

Stantı ziyaret eden Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz , çocuklara emniyet kemerlerini takmayan anne babalarını uyarmaları için kırmızı düdük hediye etti.  Kaymakam Yılmaz yaya geçidi üzerinde sürücüleri uyararak geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğunu hatırlattı.  Yılmaz  '' Trafik Haftası Kapsamında farkındalık oluşturmak için yayalar ve sürücüler ile bir araya geldik. Sizlerden isteğimiz trafik kurallarına uymanız. Bütün amacımız bu etkinliklerle  insanlarımızın ,  yayalarımızın, güvenliğidir. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. '' ifadelerini kullandı.

Programa İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz'ın yanısıra Boyabat Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ceylan,İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb Şeref Kutu ve vatandaşlar katıldılar.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115