Boyabat'ta toplantı alanı ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi

Boyabat'ta toplantı alanı ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi

BOYABAT'TA TOPLANTI ALANI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGAHLARI BELİRLENDİ 

Boyabat İlçe Kaymakamlığı 2911 Sayılı  Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6.Maddesi gereğince Boyabat İlçe Merkezi Belediye sınırları içinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü yapılabilecek meydan,yollar toplanma  ve dağılma yerleri, asılacak afiş, pankart ve levhaların güzergahlarını belirledi. 

Boyabat İlçe Kaymakamlığından duyurulan ilana şu ifadelere yer verildi ;  

‘’ 2911 sayını Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun’nun 6. Maddesi gereğince Boyabat İlçe Merkezi Belediye sınırları içinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü yapılabilecek meydan ve yollar, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü için toplanma, dağılma ve dağıtma yerleri ile izlenecek yol ve yönler, asılacak afiş , pankart ve levhaların asılması gereken yerler olarak ;

A - Birinci toplanma yeri, güzergahı ve toplanma alanı

1- Toplanma alanı 

Kumluk Mahallesi Beytarla Caddesi ile Pancar Sokak arasında kalan Boyabat Yusuf Kemal TENGİRŞEK İlçe Halk Kütüphanesi ile Boyabat İlçe Müftülüğünün arkasında kalan boş alandır.

2- Yürüyüş Güzergahı :

Kumluk Mahallesi Boyabat Yusuf Kemal TENGİRŞEK İlçe Halk Kütüphanesi ile Boyabat İlçe Müftülüğünün arkasında kalan boş alandan hareketle Beytarla Caddesi takiben Stadyum Caddesi kaldırımından Adnan Menderes bulvarı Durağan istikametinden miting alanına intikal.

3- Toplantı Miting Alanı :

İlçemiz Kumluk Mahallesi Stadyum Caddesi, Beytarla Caddesi ile Adnan Menderes bulvarı ve Boyabat Adliye Sarayı’nın arasında kalan boş arazidir. ( Eski Hükümet Konağı Bahçesi )

4- Dağılma Yerleri :

Toplantıya katılanların dağılımı Kumluk Mahallesi Adnan Menderes bulvarı Sinop İstikameti ile Adnan Menderes bulvarı Durağan istikametidir.

B- Alternatif toplanma yeri, güzergahı ve toplanma alanı

1- Toplanma alanı : 

Adnan Menderes Bulvarı, Seyit Bilal ve Uzay Caddesi ile Batı Sokağın kesiştiği boş alandır.

2- Yürüyüş Güzergahı :

Tayyareci Nuri Bey Parkı kaldırımından ışıklar mevki yaya geçicidi geçilerek Çamlıca Caddesi ters istikametinden miting alanına intikal.

3- Toplantı ( Miting) Alanı:

Çamlıca mahallesi Çamlıca Caddesi, Sazak Sokak ve Martı Sokak (Panayır Yolu) kesiştiği boş alandır.

4- Dağılma Yerleri :

Toplantıya katılanların dağılımı Çamlıca mahallesi Çamlıca Caddesi, Sazak, Nazif Çakaloğlu, İnci Sokak ile Camikebir Mahallesi Martı Sokaktır.

C- Afiş ve Pankart Asılacak Yerler

5326 Saylılı Kabahatler Kanunun Afiş Asma başlıklı 42. Maddesi hükmü saklı kalmak kaydıyla Toplantı ve Gösteri Yürüyüşüne ilişkin çağrı ve propaganda amacı ile kullanılan basılı çoğaltılmış veya el ile yazılmış davetiye ,levha ve ilanların ; Belediye ilan panolarına ve bilboardlarına yapıştırılması asılacak afiş ve pankartların toplantı alanı ile Adnan Menderes bulvarı Dörtyol Kavşağına asılması bu bölgeler haricinden herhangi bir yere afiş, pankart vb. Asılmaması 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. Ve 26. Maddelerine göre kararlaştırılmıştır. Halkımıza ve ilgililere duyurulur. ‘’

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115