Boyabat'ta TOKİ konutları inşaat çalışmaları başladı

Boyabat'ta TOKİ konutları inşaat çalışmaları başladı

Boyabat'ta TOKİ konutları inşaat çalışmaları başladı

11 Haziran 2020 Perşembe günü çekilen kura ile Boyabat'tan 120 aileyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Boyabat evlerinin inşaat çalışmaları başladı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde Haziran ayı içerisinde kura çekimi ile belirlenen 84 adet 2+1, 36 adet 3+1  olmak üzere 120 konutun ihale sonrası, yapım çalışmaları başladı.Boyabat Daylı Köyü mevkiinde başlayan inşaat çalışmalarının  yaklaşık 400 gün içerisinde biteceği öğrenildi.

Konutlar yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin +4 kat olacak,bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda şehre değer katacak kaliteli ve güvenli yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuyla Toki tarafından planlanan 120 konutluk 1.etabın yapımına başlandı.Boyabat'ın yeni yerleşim alanı  kısmetse çok güzel olacak.Toki şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

boyabat belediyesi yeşil alan düşmanı sakın ola gidene kadar yeşillik bırakman başkanım

SIRADAKİ HABER

banner115