Boyabat'ta silahlı kavga 2 kişi öldü 6 kişi yaralandı

Boyabat'ta silahlı kavga 2 kişi öldü 6 kişi yaralandı

Boyabat'ta silahlı kavga 2 kişi öldü 6 kişi yaralandı

Sinop'un Boyabat ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Boyabat Panayır mevkiinde meydana gelen olayda 8 kişi çeşitli şekilde yaralandı.

Sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan tabancayla vurulan A.Ç. ve C.E. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar  Sinop'un çeşitli hastanelerine sevk edildi.

Olay gerçekleştikten sonra Vali Erol Karaömeroğlu ve İl Emniyet Müdrü Cahit Şahin Boyabat'a geldi. Boyabat Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sinop Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

05.02.2022 saat 23.00 sıralarında Boyabat ilçemizde meydana gelen asayişe müessir olayda toplam iki vatandaşımız ateşli silah yaralanması neticesi hayatını kaybetmiş, altı vatandaşımız da yaralanmıştır. 

Olay yeri ve hastanelerimizde gerekli emniyet tedbirleri seri bir şekilde alınmış olup yaralı vatandaşlarımız tedavi altına alınmıştır. 

Konu hakkında adli tahkikata başlanılmış, olayın failleri hakkında yakalamalar yapılmıştır.

Yaşanılan olayın 04.02.2022 tarihinde  yine Boyabat ilçemizde faaliyet gösteren  umuma açık alkollü bir mekanda yaşanan kavga akabinde tarafların barışmak amacıyla bir araya gelmesi neticesi  meydana geldiği anlaşılmıştır. Olaya hızlı bir şekilde müdehale edilmiş olaya karışan  failler gözaltına alınmış adli tahkikata başlanmıştır. 

Hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarına başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Kamuoyuna üzüntüyle bildiririz.

Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, H.Ç ve  C.E'nin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralı olduğu ifade edilerek:

"Konu ile ilgili Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma başlatılarak şüphelilerin gözaltına alındığı, cenazelerin otopsi işlemlerinin devam ettiği, soruşturmanın tüm yönleriyle  ve titizlikle sürdürüldüğü" açıklamasında bulunuldu.


 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 12:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Pasa57
Pasa57 - 2 yıl Önce

Bu tür mekanların çarşı icerisinden atılması gerekiyor.Her gece kavga,her gece olay.İnsanlarin can güvenliği tehlikede.

vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

AYNEN KATILIYORUM .

nuri
nuri - 2 yıl Önce

sayın başkan binayı yıkmaya uğraştı olmadı ama ruhsat iptali yapmak işine gelmedi.Kastamanu'da alköllü resturant yok sebebi devamlı hır gır çıkması boyabatta böyle mekanları kaldıramıyor.Bayan çalışan mekanlar kapatılması lazım başka türlü bu tür olayların önüne geçilemez.

SIRADAKİ HABER

banner115