Boyabat'ta Şehitlik ve şehit kabirleri ziyaret edildi

Boyabat ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Boyabat Şehitliği ve ilçede bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Sinop ilçesi Boyabat Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında hazırlanan program çerçevesinde Boyabat Şehitliği ziyaret edilip saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunup, şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlikteki müzeyi de ziyaret ederek Boyabat Şehir Mezarlığı'ndaki şehit kabirlerine geçtiler.

Şehit kabirlerinde İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve dualar okunması ardından ilçe merkezi köylerindeki şehit kabirleri ziyaret edildi.

Programa Kaymakam Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Boyabat Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gizem Güçtekin Kutu, Adli Yargı, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alperen, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ramazan Baran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu, Askerlik Şube Başkanı Berkay Salman, kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Boyabat Belediyesi'nden Anneler Günü'ne özel "Ihlamur Baskısı" etkinliği Boyabat Belediyesi'nden Anneler Günü'ne özel "Ihlamur Baskısı" etkinliği

Mahmut Coşkun