Boyabat'ta Ramazan Bayramı Programı Düzenlendi

Boyabat'ta bayramlaşma programı düzenlendi

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde kurum amirleri, stk temsilcileri ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Yılmaz, Köprübaşı Çay Bahçesi'nde düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde bir araya geldiği vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada iki bayramı bir arada yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz, diyerek, "Ramazan bayramınız mübarek olsun. Allah nice bayramlara mutlu ve şen bir şekilde yetişmeyi nasip etsin. Mevlam yaptığımız ibadetleri ve dualarımızı kabul etsin. Bu gün ramazan bayramıyla birlikte 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızla birlikte hepimizin bayramı kutlu olsun.

Kaymakam Yılmaz, iki ayı aşkın Osmaniye ilçesinde yaptığı görevde yaşadığı bir anıyı anlatırken "Osmaniye'de görev yaparken bir öğretmen arkadaş yanıma gelip, 'sizin Boyabat Kaymakamı olduğunuzu öğrendim. Boyabat ilçesinden çocuklar tarafından okul öğrencileri için gelen bir pakette bizim öğrencilerimize hediye geldi. Size ve Boyabatlı çocuklara teşekkür ediyorum' dedi. Bu yaşadığım olay beni çok duygulandırdı. Bizim için bir iftihar vesilesi oldu. Bizim gücümüze güç katmış oldu. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, mevlam bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Programa, Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gizem Güçtekin Kutu, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Şeref Kutu, Boyabat Askerlik Şube Başkanı Berkay Salman, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok, CHP İlçe Bşkanı Mehmet Alarslan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ayyüksel, kurum amirleri, stk temsilcileri ve diğer ilgililer katıldılar. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 19:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 12 ay Önce

Yüce Allah'ım sizin şerrinizden hem boyabati hem Türkiye'yi korusun.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138