Boyabat'ta, polisler vatandaşları bilgilendirdi

Boyabat'ta, polisler vatandaşları bilgilendirdi

Boyabat'ta Polis Haftası kapsamında vatandaşlar bilgilendirildi

Boyabat'ta, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında stant kuruldu

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü dolayısıyla Beyazıt Camisi avlusu önünde stant kurarak, bilgilendirmede bulunup, ilgili broşürler dağıttı.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası, bu yıl da Boyabat'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hafta boyu gerçekleştirilen etkinlikler, Beyazıt Camisi avlusunda kurulan stantta Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Dağıstan Çağıran ve beraberindeki ekibiyle vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirip ilgili broşürleri dağıttılar.

Vatandaşlar, polis ekiplerince uyuşturucu madde nedir ?, madde bağımlılığı nedir ?, uyuşturucuya başlama nedenleri ve bağımlılık döngüsü hakkında bilgilendirdiler. Ekipler bağımlı kişilerin kendilerine, ailelerine ve topluma ne gibi zararlar verebileceğini de anlatarak narkotik suçlarla mücadelede polis vatandaş işbirliğinin önemi üzerinde uyarılarda bulundular.

Ekipler, trafikte emniyet kemerinin önemi ve zorunluluğu, trafikte karşıdan karşıya geçişlerde çocuklarımıza örnek olmamızın gereği üzerinde de durarak, "Unutmayın ki çocuklar sizi izliyor, sizi örnek alıyor, çocuklarınıza daima iyi yönde örnek olmalısınız" dediler.

Ekipler, anlatımlarını içeren bilgiler yazılı broşürleri de dağıtıp, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2022, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115