Boyabat'ta oy kullanma süreci sükunet içinde devam ediyor.

Boyabat'ta oy kullanma süreci sükunet içinde devam ediyor.

Boyabat'ta oy kullanma süreci sükunet içinde devam ediyor.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Boyabat ilçesinde de Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için seçmen vatandaşlar sandık başındaydı. Tüm sandık bölgelerinde sükunet içinde geçen seçimler saat 17.00'da tamamlandıktan sonra, sandıkların açılmasıyla birlikte sayım sonuçları merakla izlenecek.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok ve beraberindeki heyetle birlikte seçim bölgelerine giderek sandık kurulu üyelerine kolay gelsin deyip, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olması dileklerinde bulundular.

AA muhabirine konuşan Başkan Coşar, demokrasinin en güzel yönlerinden bir tanesi de vatandaşlarımızın kendi duygu ve düşünceleri içerisinde serbestçe oylarını kullanmalarıdır, dedi.

Coşar, konuşmasında "Allah'a şükürler olsun ki bu gün Türkiye genelinde büyük bir olay olmadan 13. Cumhurbaşkanımızı seçmek üzere tüm vatandaşlarımız oylarını kullanmak üzere sandıklara koşuyorlar. Bu gurur ve onur verir. Demokrasinin de en önemli ve güzelliklerinden biri de budur. Dolayısıyla bu gün yapılan seçimler memleketimiz, milletimiz ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını temeni ediyorum. Seçilecek olan yeni cumhurbaşkanımıza da bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Bu gün tüm siyasi partilerimizle beraber kardeşlik duyguları içerisinde, muhabbet ortamında seçim geçiriyoruz. İnşallah bu ortamda da sona erecektir. Vatandaşlarımızın tercihlerine sonsuz saygımız var. Seçme ve seçilme hakkı kutsal bir görevdir. Ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Mahmut Coşkun

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2023, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138