Boyabat'ta korsan taksiler virüs saçıyor !

Boyabat'ta korsan taksiler virüs saçıyor !

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ERBAŞ '' KORSAN TAKSİLER TEHLİKE SAÇIYOR''

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş Koronavirüs sürecinde korsan taksilerin virüs saçtığını ifade etti.

Boyabat'ta ulaşım araçlarının dezenfekte edilmesi programında konuşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş '' Basınımız yoluyla halkımıza açıklıyorum, korsan taksiler tehlike saçıyor, sağlığınız ve can güvenliğiniz için korsan taksilere itibar etmeyin, ciddiye almayın dedi.

Erbaş, "Biz koronavirüs salgını başlayalıdan beri tüm ticari taksilerimiz, servis minibüslerimiz, şehirler arası otobüslerimiz ile yazıhaneler ve duraklarımızı rutin aralıklarla dezenfekte ediyor, hijyenik bir ortamda hizmet veriyoruz. Korsan taksilere nasıl güvenirsiniz, hem yasa dışı iş yapıyorlar, hem de kendileri ve vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atıyorlar. Bu korsanlar tespit edildiğinde resmi kuruluş yetkililerimiz tarafından cezai işleme tabi tutuluyorlar. Buradan tekrarlıyorum, korsan taksicilik yapan vatandaşlarımız bu işten vazgeçin, halkımızın sağlığı ile oynamayın" dedi.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115