Boyabat'ta huzurevi için iyilik hareketi giderek büyüyor

Boyabat'ta huzurevi için iyilik hareketi giderek büyüyor

Boyabat Huzurevi'ne bağış kampanyası artarak devam ediyor

Boyabat huzurevi inşaatında “bir oda da ben yaptırayım” kampanyasına YAPI TUĞLA FABRİKASI adına Hüseyin Barbarosoğlu da katıldılar.

Huzurevi derneği adına konuşan Emekli Öğretmen Celal Çatal ; Huzurevlerinin ne kadar ihtiyaç olduğunu geçtiğimiz günlerde evleriyle birlikte yanan iki yaşlı vatandaşımız örnek olmuştur. Yine tek yaşayan yaşlı bir vatandaşımız da komşuları tarafından kurtarılmıştır.

Ölen büyüklerimize rahmet diliyor mekanları cennet olsun, köylülerimize geçmis olsun, Rabbim başkalarına böyle acılar göstermesin diyorum.Bu yaşlılaŕımız imkânları olsa bu kış gününde yalnız evde kalmazlardı. Boyabatta huzurevi olmuş olsaydı en azından ķış aylarında huzurevinde kalır havalar ısınınca yazın yine evlerine giderlerdi. 

Huzurevi derneği olarak bu acil ihtiyaç olan huzurevinin bir an evvel tamamlanıp hizmete acilabilmesi için kampanyamıza katılan Yapı Tuğla fabrikasi ortakları adına Sayın Hüseyin Barbarasoğluna teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler ve helalinden bol kazançlar diliyoruz. '' ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115