Boyabat'ta filmi izleyenler'' Nasip Olursa bir daha izleyeceğim'' dediler

FİLMİ İZLEYENLER "NASİP OLURSA BİR DAHA İZLEYECEĞİM" DEDİLER

14 Şubat 2020 Cuma günü tüm Türkiye sinemalarında gösterime giren Nasipse Olur filmi Boyabat'ta da kapalı gişe oynuyor.

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan, yönetmenliğini Selahattin Sancaklının gerçekleştirdiği ve başrollerinde Algı Eke, Burak Sevinç'in ve usta oyuncu Nur Süer'in rol aldığı film, Tüm Türkiye'de olduğu gibi çekimlerinin gerçekleştirildiği Boyabat'ta da kapalı gişe olarak gösterime girdi.

Hakan Bulut, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Barış Başar, Erdem Baş, Zeyno Eracar, Derya Sen Akbacak, Aşkım Kapışmak, E. Sefa Yıldırım, Aydın Sarman ve Kıvanç Baran Aslan'ın da rol aldığı filmi izleyenler, fimi çok beğendiklerini, Boyabat'ın tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını ve çevresindeki insanlara filmi izlemeleri için tavsiyede bulunacaklarını söylediler.

Boyabat CİNE 1 CAN Sineması Müdürü Hakan Özipek, filmin izleyiciler tarafından çok beğenildiğini, herkesin memnuniyetle ayrıldığını ifade edip tüm Boyabatlılar'ı filmi izlemeye davet etti. Özipek, izleyicilerin yer bulabilmesi için fimin başlamasından 1 saat önce bilet almalarını yada internet yoluyla önceden yert ayırttırmalarını istedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Sesi Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada "Boyabat tarih ve kültür şehridir. Anadolu'nun tarihini koruyan ender şehirlerinden birisidir. Çekilen Nasipse Olur filmi Anadolu kasabasının çarşı kültürünü yansıtan sanat değerlerinden birisidir. 

Bu filmin yapımcısı Boyabatlı olduğu için ekibi güçlü olan film Boyabat'ta çekilmiştir.  Ben filmin İstanbul'da Galasındaydım. Yaklaşık 1200 davetli vardi Herkes filmi çok beğendi ve Boyabat'a gelmek istediklerini söylediler.
 

Bu filmle Boyabat bir kez daha kendisini ispatlamıştır. Özellikle BoyabatlI hemşehrilerimizin bu filme sahip çıkması lazım.  Filmin yapimcısı Vahdet Erdogan olmak üzere oyunculara ve filmde emeği gecen herkese şehrim adına teşekkür ederim. Güçlü Turkiye'nin Yükselen değeri Boyabat'ı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Nasipse Olur filmi,  üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer'i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer'in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115