Boyabat'ta evler süslendi, çocuklar 23 Nisan şiirlerini okudular

Boyabat'ta evler süslendi, çocuklar 23 Nisan şiirlerini okudular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Boyabat'ta da kutlamalar başladı.

Çocuklar, pencerelerini Bayraklar, Atatürk resimleri, balonlar ve diğer araçlarla süslerken , balkonlara da büyük boy şanlı baraklarımız asıldı. Çocuklar 23 Nisan şiirlerini güzel giysilerini giyerek okudular. Öyle içten ve heyecanla ve hazırol vaziyetinde okudular ki sanki karşılarında bu bayramı kendilerine armağan eden Ataları vardı. 

Boyabat Sesi olarak çocuklar dışarı çıkamıyorsa biz ayaklarına gidelim diyerek, yetişebildiğimiz, gidebildiğimiz kadar mahallelerde çocuklarımızın pencerelerinden balkonlarından oldukları şiirlerini kaydettik. Bize kaydettikleri şiirlerini sosyal medya yoluyla ulaştıran şiirlerini haber videomuza koyduk. Biliyoruz ki çok çok daha güzel şiirler okuyan çocuklarımız oldu, çok çok güzel evler binalar süslendi. Biz hepsine ulaşamadık, görüntüleyemedik belki ama tüm çocuklarımızın 23 Nisan Bayramının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını biliyoruz.

Çocuklarımızın okudukları şiirleri kaydedip özel klipler oluşturup bize ulaştıran değerli öğretmenlerimiz Güliz İncekara, Bekir Emre Ötgün, Vildan Ertürk'e velilerimize ve çalışma arkadaşım Serkan Kılıç'a çok teşekkür ediyoruz.

Boyabat Sesi ailesi olarak tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Atatürk'ün tüm emanetlerini koruyup kollayacakları inancıyla sevgilerimizi iletiyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 09:24
YORUM EKLE

banner115