Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Boyabat'ta geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Bağlıca Köyü mevkiinde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. 

Bağlıca Köy merkezinde tamamlanan boru hat döşemelerinde ilerleme kaydeden üstlenici firma, çalışmaların Boyabat Organize Sanayi Bölgesine doğru hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe için olmazsa olmazlardan olan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek inşallah 2020 yılında ilçenin bir bölümünde de olsa doğalgaz kullanımına geçileceğini kaydetti.

Başkan Çakıcı, İlçemizin heyecanla beklediği doğalgaz çalışmalarının takipçisiyiz. Çok önem verdiğimiz bu hizmetin bir an önce hayata geçirilmesi için gayret gösteriyoruz. Boyabat'ımıza verdiğimiz doğalgaz sözünü Allah'ın izniyle yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Çakıcı, ayrıca Boyabat'ın doğalgaza kavuşmasında projenin buraya kadar gelmesinde büyük rolü olan Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Akmercan Şirketi çalışanları başta olmak üzere  tüm emeği geçenlere ilçe halkı adına şükranlarını sundu.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tamer Uludağ
Tamer Uludağ - 5 yıl Önce

Sayın başkan inşAllah tez zamanda memleket doğal gazla buluşur tek temennimizdir.syg

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138