Boyabat'ta depremzedeler yararına kermes düzenlendi

Boyabat'ta depremzedeler yararına kermes düzenlendi
 

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremden etkilenen vatandaşlara destek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cengiz Topel İlkokulu işbirliğiyle depremzedeler yararına kermes düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre hayırsever vatandaşların da desteğiyle okul yönetimi tarafından velilerle işbirliği içinde hazırlanan pasta, börek, etli ekmek ve benzeri yiyeceklerin satışından elde edilecek gelirin tamamı depremzede vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere AFAD'ın Ziraat Bankası hesabına yatırılacak.

Kermes İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk'ün yaptığı dua ile açılıp, katılımcılar masalarda sergilenen yiyeceklerden satın alarak depremzedeler için bağışta bulundular.

Okul salonunda düzenlenen kermesin açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Şinasi Kahraman, ülkemizde yaşadığımız deprem felaketinde ne kadar üzgünsek, o kadar da birlik beraberlik içinde depremzede vatandaşlarımızın yanında olduğumuzun gururunu yaşıyoruz, dedi.

Kahraman, "Bu kermesin düzenlenmesinde milli eğitim müdürlüğümüze, okul yönetimine, velilerimize, kermese destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve buraya kadar destek amaçlı gelen herkese teşekkür ediyorum. Üç gün boyunca açık kalacak kermesimize vatandaşlarımızın ziyaretini ve desteklerini bekliyoruz." dedi.

Açılışa Belediye Başkan vekili Şinasi Kahraman, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok, İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri İsa Bağcı ve Mustafa Demircan, okul müdürleri ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2023, 16:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Dondurmacı hakkındaki yorumları niye yayınlamıyorsunuz.

SIRADAKİ HABER

banner115