Boyabat'ta depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Boyabat'ta depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Boyabat ilçesinde depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutulup, vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından vefatının 12. yıldönümü vesilesiyle Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve 10 ilimizi kapsayan deprem felaketinde hayatını kaybedenler için Boyabat Beyazıt Camisi'nde mevlit okutulup, ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanı Mustafa Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Bilindiği üzere rahmetli Erbakan Hocamız Türk siyasetine damga vurmuş bir siyasetçiydi. Bu günkü etkinliğimizde Erbakan Hocamızın vefatının 12. yıldönümü vesilesiyle ve 11 vilayetimizin etkilenmiş olduğu depremde vefat edenler için Boyabat Beyazıt Camisinde Mevlid-i Şerif okundu. Burada da vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunuyoruz. Vefat eden depremzedelerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."dedi.

Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanı Şevket Maviş te açıklamasında depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyip mevlide ve yemek ikramına katılımları için vatandaşlara teşekkür etti,

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2023, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115