Boyabat'ta Bez Çanta Projesine Büyük İlgi

Boyabat'ta Bez Çanta Projesine Büyük İlgi

Boyabat'ta Bez Çanta Projesine Büyük İlgi


Boyabat Belediyesi Beyaz Masa öncülüğünde "Plastik Şişeni Getir, Bez Çantanı götür" sloganıyla doğa dostu bir proje başlatıldı. 

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa birimi tarafından belediye binası önünde açılan masada, plastik şişe getiren vatandaşlara bez çanda dağıtımı yapıldı. Boyabat'ta Pazartesi günleri kurulan Halk Pazarı dolayısıyla yoğun ilgi gören kampanyada mevcut bez çantalar kısa sürede tükendi. 

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, çevreyi korumak ve daha sağlıklı bir yaşam sağlamak için Boyabat'ta bir kampanya başlattıklarını ifade ederek "Yapılan kampanya ile Boyabat Beyaz Masa'ya getirilen plastik şişelerin yerine vatandaşlarımıza kullanımı daha kolay ve çevre dostu bez çanta veriyoruz.

Bugün halk pazarının olması dolayısıyla büyük yoğunluk ve ilgi vardı. Elimizdeki mevcut bez çantalar kısa sürede tükendi. Ancak kampanyamız ileriki günlerde de devam edecek. Amacımız, temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak, vatandaşlarımızın da daha kullanışlı ve doğa dostu çantalar kullanmalarını sağlamaktır." dediler.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 17:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
BOYABAT
BOYABAT - 5 yıl Önce

arkadaş ercan mı tanıyamadım birde yüz fotosunu alaydınız insan arkadaşlarını uzun zamandır görmeyince özlüyor.

SIRADAKİ HABER

banner115