Boyabat'ta Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Boyabat'ta Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Boyabat'ta asfalt çalışmaları sürüyor

Boyabat Belediyesi’nin hizmet sınırları içerisinde bulunan alanlarda yürüttüğü asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce ilçe merkezinde bir çok mahallede asfalt döküm çalışmasını tamamlayan ekipler, şimdide Karacaören mevkiinde asfalt dökme çalışmalarını Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın talimatları doğrultusunda başlattılar. 

Başkan Çakıcı her hangi bir aksaklık yaşanmaması durumunda çalışmaların hedeflenen tarihte bitirileceğini belirtti.

Karacaören mevkiinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Hava şartları asfalt çalışmaları için olumlu gidiyor, bizlerde bunu fırsat bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Hem Boyabat Belediyesi hem de Karayollarına bağlı ekiplerle birlikte, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım sağlayabilmek amacıyla asfalt dökümüne başladık. Şu anda Karacaören Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımız devam etmekte. İnşaallah en kısa zamanda burada ki çalışmaları tamamlayacağız" dedi.

Çakıcı, “Bundan sonrası içinde yapmış olduğumuz program dahilinde, öncelik sırasına göre asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hava şartları müsait olduğu sürece vatandaşlarımıza daha rahat, daha kolay bir ulaşım sunmak için asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz, asfalt çalışmalarımız Karacaören Mahallemize hayırlı olsun” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

-Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin savas
Hüseyin savas - 5 yıl Önce

Sayin başkan bizim koyde elatinkoyumdoguca ve akepeye uyeyim

BOYABATLI
BOYABATLI - 5 yıl Önce

BİRDE ŞU ŞEHİTLİĞİN ÖNÜNDEKİ IZGARALARI PLASTİK YAPSANIZDA ARAÇLAR GEÇERKEN ÇOK SES ÇIKARIYOR ÇOCUKLAR KORKUYOR BAŞKANIM LÜTFEN DUYUN.SAYGILAR

Erşan kuneri
Erşan kuneri - 5 yıl Önce

Çamur un üzerine sıcak asfalt atılmaz altına mekanik serilmesi lazım belediye yanlış yapıyor birde küçük silindir kullanılıyor büyük silindir kullanılması gerek yoksa asfalt fazla sikişmaz altı çamur olan asfalt toprak yumusadigi zaman çöker o zaman bir şeye yaramaz boşuna masraf olur sayın belediye başkanı lütfen kaynağından bilgi alsın asfalt işi için

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138