Boyabat'ta 42 araca 52 bin 346 lira ceza kesildi

Boyabat'ta 42 araca 52 bin 346 lira ceza kesildi

Boyabat Emniyetinden huzur denetimleri

Boyabat İlçeEmniyet Müdürlüğü ekipleri halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirdiği denetimlerinde son bir haftada 208 araç denetlenip, 42 araca toplam 52 bin 346 lira para cezası uygulandı Edinilen bilgiye göre Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada Adnan Menderes bulvarı üzerindeki yaya geçitleri, otobüs durakları ile 2. sırada park etme ihlalleri, alkol, emniyet kemeri, yük taşımacılığı kapsamında 208 araç ve sürücülere yapılan trafik denetimlerinde 42 araca 52.346 lira cezai işlemler uygulandığı öğrenildi.

Emniyet görevlileri kamunun huzurunu bozacak şekilde yüksek sesle müzik yayını yapan araçlara da geçit vermiyor. Alınan bilgilere göre son bir haftada 16 araca yüksek sesle müzik yayını yapmaktan para cezası uygulandı. Yetkililerden, halkın huzurunu bozacak eylemlere kesinlikle müsaade edilmeyeceği, denetimlerin sürekli olarak devam edeceği bilgileri edinildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatansever
Vatansever - 7 ay Önce

Helal olsun işte bu teşekkürler tebrikler Türk polisi

Can Ataberk
Can Ataberk - 7 ay Önce

Denetimlerin daha fazla olması lazım. İnsanımız trafik kurallarını bilmiyor. Kurallara uyulmadığı ve kadercilik nedeniyle çok masum insan öldürüldü.

SIRADAKİ HABER

banner115