Boyabat'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü Törenle Kutlandı

Boyabat'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü Törenle Kutlandı

Boyabat'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü Törenle Kutlandı

Boyabat Kaymakamlığı tarafından Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Boyabat'ta çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sabah saatleri içerisinde Boyabat İlçe Şehitliği önünde bir araya gelen Boyabat Protokolü anma günü anısına Şehitliğe Çelenk bıraktılar.

Boyabat İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'un Şehitlik hatıra defterinin imzalanmasından sonra ,İlçe şehit kabristanlığı'nda bulunan Şehit Ersoy Gürsu ,Şehit Mustafa Karademir ve Karacaören Mezalığında bulunan Şehit Turan Meşe'nin mezarlıkları ziyaret edildi.

Daha sonra Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet İlk Okulu Müdürlünce hazırlanan program sergilendi.Çanakkale Şehitleri ve Boyabat Şehitleri hakkında bilgi verilen programda video gösterimi,tiyatro gösterimi yapıldı.

Programın sonunda Şehit Ailelerine öğrenciler tarafından bir takım hediyeler sunuldu.

Daha sonra Boyabat Öğretmen Evinde şehit ve gazi aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy,Boyabat Cumhuriyet Savcısı Akın Çetin,Boyabat Ağır Ceza Mahkeme Başkanı İsmail Sezgin,Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Jandarma Komutanı Özay Topçu, Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan,İlçe Müftüsü İsa Sağlam,Stk,Kurum amirleri,vatandaşlar,Şehit ve gazi aileleri katıldılar.

-Haber Merkezi


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115