Boyabat Sesi Anketi Sona Erdi İşte Sonuçlar

Boyabat Sesi Anketi Sona Erdi İşte Sonuçlar

Anketimiz sona erdi

19 Kasım 2018 Pazartesi günü yayımlamış olduğumuz Boyabat  Belediye Başkan Adayı kimi görmek istersiniz konulu anketimiz önceden belirttiğimiz gibi 24 Kasım 2018 Cumartesi günü sona erdi.

Halk arasında adı geçen ve resmi başvuruda bulunmuş adaylar üzerinden yapmış olduğumuz ankette; halk arasında adı geçen bir adayın şu anda böyle bir niyetinin olmaması sebebiyle, bir adayında özel isteği ile anketten ismi ilk gün kaldırılmıştır.

Sağlıklı bir anket olabilmesi için her kullanıcıdan bir oy şeklinde oluşturduğumuz ankette 1228 oy kullanılmış sonuçlar şu şekilde oluşmuştur:

Şefik Çakıcı 388 oy %31,6
Cemal Kaan Kamburoğlu 368 oy %30
Şükrü Kaya 255 oy %20,8
Hasan Kara 175 oy %14,3
Farklı bir aday 42 oy %3,4

Adaylarımıza bundan sonraki süreçte şimdiden başarılar dileriz.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ceka 57
Ceka 57 - 5 yıl Önce

11.katlı binalar için ermiş usulsüzlük yaptı diye aday yapılmadı, fakat çakıcı' nın o binalarda payı varmış bu usulsüzlüğü yaptıran çakıcı olmuyor mu

agop giregöz
agop giregöz - 5 yıl Önce

belediye baskanımız büyük ülküdaş ,ilim insanı ,cesur yürek, mert insan fadıl cısdık reisimizdir, gerisi hikaye.reisimiz sen gürle etraf toz duman olsun rakiplerin tenteli uçurtma gibi uçsuz.

Yakup sarı tas
Yakup sarı tas - 5 yıl Önce

Sefik cakıcıya devam basarılar dileriz

Fatih
Fatih - 5 yıl Önce

Merhaba,
11 katlı binaların davaları 2014 yerel seçimden yaklaşık 1 yıl önce açıldı. O yıllarda Şefik çakıcı Başkan değildi.
Ayrıca davaya müdahale söz konusu değildir. Kaldı ki 11 katlı binalar da imar barışından faydalandı. Yani herhangi bir mülk, pay sahibinin etkisi olmadı. Oldu ise de hiç bir önemi kalmadı. Saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner115