Boyabat Sandık Başında, Oy Verme İşlemi Sukünet İçinde Devam Ediyor.

Boyabat Sandık Başında, Oy Verme İşlemi Sukünet İçinde Devam Ediyor.

Boyabat Sandık Başında, Oy Verme İşlemi Sukünet İçinde Devam Ediyor.

Yerel seçimlerin yapıldığı 31 Mart Pazar günü oy verme işlemi sükunet içinde geçiyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin seçim bölgesi çevresinde almış oldukları güvenlik önlemleri devam ediyor. Haberin hazırlandığı ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bilgisi edinildi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da eşi ilebirlikte Abdurrahman Güneş İlkokulu 1052 nolu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Çakıcı Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız'la birlikte sandık kurullarını ziyaret edip kolay gelsin dedi. 

Başkan Çaıcı, Boyabat Sesi Gazetesi muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, seçimin Türkiye ve Boyabat için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Çakıcı,sözlerine devamla "Dünkü yürüyüş adına biz kutlu yürüyüş dedik. Kutlu yürüyüşümüze akın akın, çocuklarımızla, gençlerimizle, annelerimizle, dedelerimizle her yaştan grupların katılımıyla insanlar büyük bir coşkuyla, sevgiyle bu yürüyüşe katıldılar. Bu yürüyüşün amacı güçlü Türkiye'dir, büyük Boyabat'tır, gelişen Boyabat'tır, dönüşen Boyabat'tır.

Bu günün de iki yönü var, sandık demokrasinin tecelli ettiği yerlerden bir tanesidir. Miiletin iradesinin üstünde hiçbir irade olmadığının kanıtı bu gün sandıktadır. Biz bütün adaylarımız olarak kendimizi vatandaşın gönlüne kalbineteslim ettik. Onlarda bu gün sandıkta kararlarını verecekler. Ben Boyabat'ımız için, Türkiye'miz için hayırlı olacağını düşünüyorum. Akşam Boyabat'ımızın, çocuklarımızın, kardeşlerimizin, Boyabat'ta yaşayan medeniyetlerin, kültürün ve tarihin kazanacağına inanıyorum. Türkiyemiz ve Boyabat'ımız için hayırlı olsun." ifadelerinde bulundu.

Mahmt Coşkun

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115