Boyabat Sanayi Kavşağı'na trafik ışıkları yerleştirilecek 

Boyabat Sanayi Kavşağı'na trafik ışıkları yerleştirilecek 

Boyabat Sanayi Kavşağı'na trafik ışıkları yerleştirilecek 

Boyabat'ta yıl içerisinde birçok kazaya sebep olan sanayi kavşağına trafik ışıkları yerleştirilecek.

Sinop’un Boyabat ilçesinde ’’Kaza Kavşağı’’ olarak bilinen ve vatandaşların korkulu rüyası olan Sanayi Kavşağı’nda Boyabat İlçe Kaykmakamlığı  elektronik hız tespit uygulamasına geçildiği duyurmuştu.Edinilen bilgiye göre bu bölgede meydana gelen ,can ve mal kaybına sebep olan, trafik kazalarını minimuma indirmek amacıya kavşakta sinyalizasyon çalışmaları başlatıldı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün girişimleri ile bu kapsamda Samsun Bölge Karayolları teknik ekibi Boyabat'ta gelerek çalışmalara start verdi.Bölgede yapılan incelemeye Boyabat Belediyesi,İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı,Karayolları 79.Şefliği,Şoförler Odası Başkanlığı ve Sanayi Odası yetkilileri katıldılar.

Kısa süre içerisinde her kurum kendi sorumluluk alanında çalışmasını bitirmesi beklenirken kontrollü geçişin kısa süre içerisinde başlayacağı öğrenildi.


-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 12:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
ABDİ
ABDİ - 3 yıl Önce

ÇOK DOĞRU VE YERİNDE BİR KARAR OLMUŞ İLGİLİLERE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM YALNIZ DİKKAT ÇEKMEK GEREKİRSE EĞER SARAYDÜZÜ YOL AYRIMI VE EMNİYET ÖNÜ KAVŞAĞINADA GEREKLİ ÇÜNKÜ BU İKİ YOLDA ÇOK TRAFİĞİN HAREKETLİ OLDUĞU YOLLAR VE MAALESEF ARAÇ KULLANAN VATANDAŞLARIMIZ HIZ SINIRINA UYMADAN ÇOK HIZLI ŞEKİLDE GİDİYORLAR

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

DÖRTYOLA NEDEN IŞIK LI TABELA KONMUYOR.

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

DÖRTYOLU UNUTMAYIN ORAYA ŞART.

SIRADAKİ HABER

banner115