Boyabat Robot Takımı bölge şampiyonu oldu

Boyabat Robot Takımı bölge şampiyonu oldu

Boyabat Robot Takımı bölge şampiyonu oldu

Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Robotik Takımı KUGEN, binlerce katılımcının ve yüzlerce takımın katıldığı Robotex 24 Robot Turnuvası'nda rakiplerini geride bırakarak Bölge Şampiyonu oldu.Dünyanın en büyük robot yarışması ve festivali olarak görülen Robotex International 24 Robot Turnuvası Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası  Karabük Safranbolu'da düzenlendi. Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Robotik Takımı KUGEN, Lise seviyesi Water Rally kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti.

60'dan fazla takımın katıldığı turnuvada KUGEN, su üzerinde görev tamamlama kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Antalya'da 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Ulusal Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.Şampiyona Kugen takımı şu isimlerden oluştu ; Danışman Öğretmen:       Alkım Can Kalyoncu, Eymen Efe Kalyoncu, İzzet Efe Çalış, Mine Aslan, Fatma Hümeyra Akay, Canan Balcı, Gülnihal Gültekin,Hidayet Hıdır,İpek Seçer.

Boyabat Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ‘’ KUGEN'i bu başarısından dolayı tebrik eder, Ulusal Türkiye Finallerinde de başarılar dileriz. ‘’ ifadelerine yer verildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115