Boyabat Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu istinat duvarında endişe veren durum

Boyabat Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu istinat duvarında endişe veren durum

Boyabat Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu istinat duvarında endişe veren durum

Boyabat’ta vatandaşlara hizmet veren Prof.Dr.Necmettin Erbakan Spor salonu bahçesinde bulunan istinat duvarı çökmek riskiyle karşı karşıya.

Sinop’un Boyabat İlçesinde 2019 yılında hizmete giren Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu bahçesini ve otoparkını kapsayan istinat duvarı çökme riskiyle karşı karşıya. Ciddi bir tehlikeye işaret eden sorunlar duvarın çökme riski olduğu gösteriyor.

İstinat duvarı alarm veriyor !

İstinat duvarı, yolun altındaki Devlet Su İşleri Binası bahçesine doğru kaymış durumda,  bahçede derin çatlaklar var. Bina önünde  bulunan kaldırım ve yol birbirinden ayrılmış. Ayrıca, duvarın ortasında bulunan blok, ileriye doğru şişmiş durumda.Normalde üç aracın rahatça sığabileceği bahçeden şu an için sadece tek bir araç  geçebiliyor. Yağışların artmasıyla birlikte bahçenin çökme riski vatandaşlarda endişe yaratıyor.

Ciddi tehlikelere yol açabilir !

Prof.Dr.Necmettin Erbakan Spor Salonu yetkilileri bahçede bulunan  sorunlu kısıma güvenlik şeridi çekerek duvardan uzak kalınması yönünde uyarılarda bulunsa da yüzlerce öğrenci ve spor severin aktif olarak kullandığı salonun istinat duvarının çökmesi,  ciddi hasar ve tehlikeye sebep olabilir.

Yetkililerin duruma acilen el atması gerekiyor !

Olası bir kötü senaryonda yaşanacak  can ve mal kaybının önlenmesi amacıyla vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak ; konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılarak , bir an önce önlem  alınmasını istediler.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin
Emin - 8 ay Önce

Boyabat devlet hastanesi duvarları ve diğer kurumların yeni yapilan duvarlar hep yıkılıyor.bir sıkıntı mı var.yoksa yolsuzluk mu var.isinin hakkı ile yapmayan lar mi var.

Sade Vatandaş
Sade Vatandaş - 8 ay Önce

Boyabat ilçesine son yıllarda yapılan kamu hizmet binalarında benzer sorunlar var. Bu binaların ihale şartları, bu şekilde kamu binalarının neden teslim alındığı soruşturulsun. Kaç yıl oldu yapılalı, harcanan vatandaşın parası.

ali veli
ali veli @Sade Vatandaş - 7 ay Önce

Bu duvarın ihalesini alan kim? Bu duvarı yapan şirketler kim? İhale döneminde ihaleyi veren devlet görevlileri kim? Bunları da belirtin ki ders olsun toplumsal bilinç olsun. Bir daha bir ihale yapıldığı zaman ayaklarını denk alsınlar...

HİÇ KİMSE
HİÇ KİMSE - 8 ay Önce

BÜTÜN DUVARLAR GÖÇÜYOR SADECE BUMU YILDIZ MAHALLESİNDEKİ DEREDE GÖÇTÜ. HİÇ BAKAN YOK .
HERTARAF PİSLİK İÇİNDE

SIRADAKİ HABER

banner115