Boyabat polisi tavuk hırsızlığı zanlılarını kısa sürede yakaladı

Boyabat polisi tavuk hırsızlığı zanlılarını kısa sürede yakaladı

Boyabat polisi tavuk hırsızlığı zanlılarını kısa sürede yakaladı

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir kişiye ait kümesten 12 tavuğun çalınmasıyla ilgili harekete geçen polis, zanlıları kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre olayı, gerçekleştirenleri kısa sürede tespit eden Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.T (19) ve U.A (15) isimli zanlıları Cumhuriyet Savcılığının emirleri doğrultusunda yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan A.T. Boyabat Adliyesi'nde işlemleri sürerken, yaşı küçük çocuk U.A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerin, çaldıkları tavukları, tavuk ticareti yapan bir kişiye sattıklarını itiraf etmesiyle birlikte harekete geçen polisler çalınan 12 tavuğu satıldığı yerden teslim aldı. 

Polis, çalınan tavukları İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tavukların sahibi Dursun Eker'e teslim etti. Eker, polislere teşekkür ederek, tavuklarını teslim alıp, kümesine götürdü.

Tavuklarını teslim alan Dursun Eker, Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada, polisimizin titiz bir çalışmayla olayın yaşanmasından saatler sonra zanlılara ulaşması bizi çok sevindirdi, diyerek "Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tavuklarımın tamamını teslim aldım. Kümesime geri koydum. Hiç kimse bu tür kötü davranışlara bulaşıp, temiz sicilini karalamasın. Hem kendilerine yazık, hem de zarar verdikleri insanlara." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2023, 14:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun Eker
Dursun Eker - 2 ay Önce

ALLAH güvenlik güçlerinden razı olsun tavukları en kısa sürede tarafıma teslim ettiler (12 tavuk)

SIRADAKİ HABER

banner115