Boyabat Orman İşletme Müdürlüğünden Fidan Dikimine Davet

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğünden Fidan Dikimine Davet

BOYABAT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN FİDAN DİKİMİNE DAVET


"Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü Olarak Vatandaşlarımızı "Yarınlar Nefessiz Kalmasın" diye Daha Yeşil Bir Türkiye için 11.11.2019 Saat 11:11 de Boyabat ilçesi, Akyörük köyünde "11 Milyon Fidan Dikim" etkinliğine davet ediyoruz."


TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Kampanya kapsamında 11 Kasım günü saat 11.11’de Türkiye’nin farklı coğrafyalarında belirlenen noktalarda fidan dikimleri eş zamanlı olarak yapılacak. Bu dikimler sırasında 11 milyon fidan toprakla buluşacak. 

Bakanlığın Geleceğe Nefes sitesinde yaptığı açıklamaya göre bağışlanan diğer fidanlar, 11 Kasım’dan sonra aşama aşama Türkiye’de belirlenen noktalara dikilecek. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada "11 Kasım saat 11.11'de yapacağımız etkinlikte yaklaşık 1 milyon vatandaşın fidan dikimine katılımını bekliyoruz. 

Öğrencilerden askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnaftan işçilere kadar toplumumuzun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katkılarıyla 81 ilimizde, 2023 farklı lokasyonda aynı anda vereceğimiz startla 3 saatlik bir zaman diliminde 11 milyon fidanı toprakla buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115