Boyabat Orman İşletme ekipleri Mersin'e can oldu

Boyabat Orman İşletme ekipleri Mersin'e can oldu

BOYABAT ORMAN İŞLETMESİ MERSİN'E CAN OLDU

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Mersin'de çıkan orman yangını söndürme çalışmalarına yardım amacıyla Mersin'e gitti.

Sinop'un Boyabat İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme ekipleri, Mersin'de çıkan üç ayrı yangına müdahale etmek için Mersin'e gitti.Mersin'de sevinçle karşılanan ekipler yangının söndürülmesine etkin rol oynadılar.Ekiplerin Sinop'tan geldiğini öğrenen bazı Mersinli vatandaşlar ekiplere sevgi gösterisinde bulundular.

Boyabatlı Orman İşletme personeli Murat Erkan '' Boyabat Orman İşletme olarak Mersin'de çıkan üç ayrı yangına müdahale ettik.Çalışmalarımız neticesinde üç ayrı yangının da sonuna gelmiş bulunyoruz.Allah bir daha tekrarını göstermesin.Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin Mersin'den Boyabat'a selamlar.'' dedi.

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise ''Ekiplerimiz dışarda lütfen daha dikkatli olalım ormanlarımızda , ateş yakmayalım, çöp bırakmayalım, izmarit atmayalım!Yangınlara karşı sadece kendimiz dikkat etmekle kalmayım çevremizdeki insanlarıda uyaralım.Unutmayalım yangını önlemek elimizde.'' ifadelerine yer verildi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138