Boyabat Kültür Park inşaatı başladı

Boyabat Kültür Park inşaatı başladı

Boyabat Kültür Park inşaatı başladı

Boyabat'ta tarihi  yoğurt pazarında Kültür Park yapım çalışmaları başladı.

Sinop'un Boyabat İlçesinde  Tarihi Yoğurt Pazarının kullanım alanını iyileştirmek, pazarın daha sağlıklı bir ortamda kurulmasını sağlamak ve Boyabat Yaşayan Kültürel Miras Müzesi kullanım alanını genişletmek  fonksiyonlarını artırmak amacıyla Kültür Park yapım çalışmaları Belediye ekiplerince başlatıldı.

Boyabat Kültür Park inşaat çalışmaları sonlandığında köylülerin yoğurt pazarında doğal ürünlerini daha sağlıklı bir ortamda satabileceği standlar kurulacak. 

Bu standların yanısıra  ( Sek Sek, Yağ Satarım, Yakan Top, Körebe vb ) Geleneksel Çocuk Oyunlarının oynanabileceği istasyonlar ve Boyabat Kültürünün, önemli şahsiyetlerinin tanıtılacağı alanların oluşturulacağı öğrenildi.

Boyabat Kültür Park'ın inşaat çalışmalarının kısa süre içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 15:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
mi acaba
mi acaba - 2 yıl Önce

bu da hayal kırıklığı ile bitmeyen eserlerden biri mi olacak acaba kule yarım teras yarım topalcam şimdilik devam bir de üstüne park umarım biten eserlerden olur

vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

YAPTIĞIN BİR İŞİ BİTİR DE BİR KERE SAAT KULESİ DURUYOR TERAS DURUYOR BİRİ BİTMEDEN ÖBÜRÜ NE BU YA. İLK ÖNCE BELEDİYE EKMEK FIRINI AÇ UCUZ EKMEK VER İNSANLARA.

SIRADAKİ HABER

banner115