Boyabat Kaymakamlığı'ndan şehit ve gazi ailelerine yemek programı

Boyabat İlçe Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gazi aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında kaymakamlık salonunda şehit yakınları ve gazi aileleri onuruna yemek veren Kaymakam Enver Yılmaz, salondaki ktılımcıların masalarını dolaşıp, tek tek hoş geldiniz deyip, hal hatır sorup kısa sohbetlerde bulundu.

Boyabat’a mayıs ayında kar sürprizi Boyabat’a mayıs ayında kar sürprizi

İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk'ün yemek duası ardından konuşan Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmasında vatanımıza kasteden sözde bu vatanın evlatları bizi bölmeye çalıştılar, diyerek; "Millet olarak vatanımızı savunmak amacıyla bir ve beraberlik içinde üzerimize düşen görevi yaptık. Vatanı sevmek fedakarlık ister, fedakarlığın karşılığı da büyüktür. Bir toprak parçasını vatan yapmak çok önemlidir. Bunun için kanlarını veren, vatanımızı bize emanet eden kahraman şehitlerimize şükranlarımızı sunuyor, rahmetle saygıyla anıyoruz. Onların kıymetli ailelerinin ellerini ayrı ayrı öpüyoruz. Hepsine saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Yemek programına Kaymakam Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Boyabat Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gizem Güçtekin Kutu, Adli Yargı, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alperen, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ramazan Baran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu ve diğer ilgililer katıldı.

Mahmut Coşkun