Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz’den polislere anlamlı ziyaret

Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz’den polislere anlamlı ziyaret

Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz’den polislere anlamlı ziyaret

Sinop Vali Yardımcısı Boyabat Kaymakam vekili Ahmet Berkay Deniz, Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen ve polislerin anlamlı günlerini kutlayan Ahmet Berkay Deniz çalışmalarında kolaylıklar dileyerek çiçek hediye etti.

Vali Yardımcısı  Ahmet Berkay Deniz  Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle bir de mesaj yayımladı. Deniz mesajında ; 

Kurulduğu günden itibaren ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen; Devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can ve mal emniyetinin temini için fedakârca  çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümünde polisimizin haklı gurur ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kökleri 178 yıl öncesine dayanan Polis Teşkilatı’mız, şanlı mazisinde takdire şayan başarılar elde etmiştir. Başta Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruma ve vatandaşlarımıza huzur ve güven ortamı tesis etme noktasında büyük fedakarlıklarda bulunan bu köklü teşkilatımızın mensupları, insanımızın müreffeh bir yaşam sürmesinden, millî birlik ve beraberliğimizin sağlanmasına kadar Aziz Milletimize, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş, şimdi de aynı şevk ve iştiyakla çalışmalarını sürdürmektedir.

En zor günlerde halkımızla bütünleşmeyi başaran kahraman polislerimiz, 11 ilimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde de vatandaşlarımızın yardımına koşmuş, arama kurtarma çalışmalarından asayişin sağlanmasına kadar pek çok alanda depremzede vatandaşlarımızın yanında olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, Polis Haftası’nın tüm emniyet mensuplarımızın mesleğe olan sevdalarının, ülkemize, insanımıza olan bağlarının artarak devam etmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Görevi başındayken şehit olan polislerimizi rahmetle minnetle anıyor, ilçemizin huzur ve güvenliği için çalışan her kademedeki emniyet mensubumuza başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115