Boyabat Kart hizmete giriyor

Boyabat Kart hizmete giriyor

Boyabat Kart hizmete giriyor

‘Önce insan’ ilkesiyle hareket eden Boyabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için çeşitli projeler üreten Boyabat Belediyesi, Boyabat Kart projesini hayata geçiriyor.  

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın 2019 yılı seçim beyyanemisinde taahhüt ettiği projelerden biri olan Boyabat Kart'tan herkes faydanabilecek.

Başkan Çakıcı, Boyabat Kart çok yakında hizmette olacak 

Başkan Çakıcı yaptığı açıklamada, "2019 yılı seçim beyyanemizde ne vadettik isek hepsini bir bir faaliyete geçirmek için çalışma başlattık. Boyabat Kart'ta bunlardan biri yakında hizmete girecek" dedi.

Çakıcı, Tüm projelerimiz şehri yaşatmak için. Buradan hareketle şehre aidiyet duymak kendimizi ifade edecek unsurlar bulmak önemlidir. Bu yüzden yeni dönemde “Boyabat Kart” çalışmamızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu kart ile müze ziyaretlerinden ulaşıma, teleferikten otoparka,mesire alanı girişlerinden bisiklet kiralamaya kadar birçok alanda hizmet vermeyi planlamaktayız." dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 5 yıl Önce

Burada anlatılan şeyler Boyabat ta yok ki... ilginç ve komik.

Ramazan tepe
Ramazan tepe - 5 yıl Önce

Boyabat kart istanbuldan boyabata yolcu taşıyan otobüslerdede geçsin.zira hepsi fırsatcı olmuş.100liralık bilet bayramda 120lira.

halil
halil @Ramazan tepe - 5 yıl Önce

ramazan tepe kardesim işi bilmediğin için fırsatcı dşyosun masraflardan hebrin yok emin ol onlarda memnun degıl hele bi arkadsm var otobuscu milletin bildigi gbi biz bayram gelsn felan iştemıyrz dıyr boş dolu calısylar eger 2 tane fie verdyse bosu bosuna gıdıp gelmş oluylar ole hemn fırsarcı demeyne olmuyo

böyle başkanın
böyle başkanın - 5 yıl Önce

bu kartla metro yamı. hızlı trene mi vapura mı otobüse mi binecek yada parklara bu kartlamı girilecek yoksa erenlik tepesine diktiği ucubeyemı bu kartla çıkılacak. İşte halimiz .Başka milletler nerede biz neyle uğraşıyoruz boş adamın boş işleri.Neye layıksanız öyle yönetilirsiniz beyler

Ahmet  ozkan
Ahmet ozkan - 5 yıl Önce

Once ulasim olayina bir duzen getirsin baskan diger ilcelere 1950 yillarindaki sistemin guncellenmis hali ile koy midibusleri ile gidiliyor duzen yok ama kart sistemi guzel bir dusunce

bu ne
bu ne - 5 yıl Önce

tek kelime komik....
herkes gülsün....
komedi bedava

SIRADAKİ HABER

banner115