Boyabat karla mücadele ekipleri sezonu açtı

Boyabat Karayolları 79. Şube Müdürlüğü ekipleri kış sezonunu açtı

Kış aylarının gelmesi ile birlikte yoğun çalışma temposuna giren Boyabat Karayolları 79.Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirilen törenle kış sezonunu açtı. Gerçekleştirilen törende 80'e yakın personeli, kar küreme aracı, greyder ve dozerler ile kış aylarında vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışma gerçekleştirecek olan karayolları ekibine kurban kesildi.

Boyabat Karayolları Müdürlüğü'nde organize edilen programa  Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da katıldı.

Kaymakam Yılmaz, karla mücadelenin kolay olmadığını, hareket kabiliyetinin en yüksek olduğu ve özverili bir çalışma gerektiren bir mücadele olduğunu söyleyerek ;"Allah hepinize güç kuvvet versin inşallah. Maaşallah, makine parkımızdaki araçların yeterli ve mücadeleye hazır olduğunu gördüm. Allah devletimize zeval vermesin. Ulaşımın aksamaması için zorlu bir görev sizleri bekliyor. Tüm ekibinize hayırlı ve başarılı bir çalışma dönemi geçirmenizi diliyorum." dedi

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da konuşmasında karayolları çalışanlarına yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, burada gördüğümüz makineler ve ekipmanın milletin iradesi ve devletimizin gücüdür, dedi.

Çakıcı, "Dolayısıyla sizler de karayollarımız da güçlüdür. Bu nedenle de güzel hizmetler yapıyorsunuz. Helalinden para kazanıyorsunuz. Çocuklarımızın, toplumun ve milletimizin sizlerden umudu var. Sayenizde güvenli bir şekilde yollarımıza gidiyoruz sayenizde. Karayolları bölge müdürümüz ve şube şefimiz Orhan Bey'in şahsında hepinize teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve başarılı bir çalışma diliyorum. '' ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet ünal
ahmet ünal - 2 yıl Önce

ALLAH BOL BEREKETLİ YAĞIŞ NASİP ETSİN ÖNCELİKLE SONRADA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH

SIRADAKİ HABER

banner115