Boyabat ışıklarda sinyalizasyon değişikliği

BOYABAT IŞIKLARDA SİNYALİZASYON DEĞİŞİKLİĞİ

Boyabat ışıklar mevkindeki trafik ışıklarında yaya ve sürücülerin geçişleriyle ilgili ışıklandırma ve geçiş sürelerinde değişiklikere gidilerek 8 Haziran 2023 tarihi itibarıyla uygulamaya başlandı.

Daha önce araçlar için hem aynı istikamete devam edecekler, hem de sola dönecekler için yeşil yandığında aynı anda hareket başlıyordu. Yeni uygulamayla önce tepe lambası yeşil yanınca direk gidecek araçlar hareket ediyor, sola dönecek araçlar için kırmızı işık yanmaya devam ediyor, Tepe lambası kırmızıya dönünce sola dönüş lambaları yeşil yanıp dönüşler başlıyor.

Yeni uygulamayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik yetkilileri gazetemize yaptığı açıklamada; 

"Andan Menderes Bulvarı Alparslan Türkeş Parkı önünde bulunan ışıklar kavşağının sinyalizasyon sisteminin  çalışma düzeninde değişikliğe gidilmiş olup, sola  dönüş cepleri aktif hale getirilerek geçiş sürelerinde ve çalışmasında güncelleme yapılmıştir. Sürücülerimizi ve yayalarımızı hassasiyetle trafik, ışık ve levha kurallarına  uymaya davet ediyoruz." diyerek yaya ve sürücüleri uyardılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 15:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 12 ay Önce

Dörtyol a neden trafik lambası konmuyor yetkililer bir bilgi verebilirmi? 30 yıl önce vardı şimdi ne değiştide yok oldu .

Kazazede
Kazazede - 12 ay Önce

İki günlük bi polis dikeydiniz de arkamdan girmeyelerdi iyiydi sagolun yine de bilgilendirme icin

SIRADAKİ HABER

banner115