Boyabat'ın Trafik Çilesine Emniyet'ten Çözüm

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Boyabat'ın trafik sorununu çözmeyi hedefliyor.

Boyabat'ın Trafik Çilesine Emniyet'ten Çözüm

19 Temmuz 2018 Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yaptırdıkları  bilgilendirme broşürleri ile Boyabat'ın trafik çilesine son vermeyi planlıyor.

Başta 112 Acil Servis Ekiplerinin Ambulans ile ilçeden çıkışını işkence haline dönüştüren trafik sorunu ,yine birçok büyük araç geçişinde de trafiğin dakikalarca kilitlenmesine sebep oluyor.

Bu amaçla Boyabat İlçe Emniyetine bağlı trafik ekipleri halkı bilgilendirerek bu sorunu çözmeye çalışıyor.Bu kapsamda yaptırdıkları broşürler ile sıkışıklığa sebep olacak araçlara cezai işlem uygulanacağını bildiren ekipler, esnafın,dolmuşçuların ,servis araçlarının ve sürücülerin mağdur olmamalarını istediklerini ifade ettiler.

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Baltcı
Hüseyin Baltcı - 6 yıl Önce

Hani çevre yolu yapılıp ağır taşıtlar şehir merkezine girmeyecekti ilgilileri göreve çağırıyorum

Emin Kocasakal
Emin Kocasakal - 6 yıl Önce

Köprübaşı ile Emniyet arsındaki anayolu geliş gidiş diye ayıran refüjü aydınlatma direklerin kaldırıp beyaz çizgi ile bölerseniz tahminim enaz 10 yıl herkes rahat eder.
Yoksa görevlilerce halk da sürücülerde boğuşup dururlar.

Ahmet Küçükbaş
Ahmet Küçükbaş - 6 yıl Önce

Ne iyi. Bizi ceza olmadan terbiye olmayız. Birkaç yıl önce bana 70 lira ceza kesmişlerdi. Kat'iyyen şikayet etmedim. Park suçuna 108 lira, yolu araç gereç ile işgal etmeye de 488 lira ceza iyi bir cezadır. Kimseye ayrıcalık tanınmadan uygulanmalıdır. Medeni bir memleket olacaksak böyle.
Görevlilere şimdiden teşekkür ederim.

Satılmıs Aydın Ankaradan selamlar
Satılmıs Aydın Ankaradan selamlar - 6 yıl Önce

Madem çare bulmak itiyorlar o zaman vatandaş a park yeri yapılması şart halin ordan kalkması daha geniş yere taşınması şart binaların arasna pazar yeri olurmu

Tamer Bayar
Tamer Bayar - 6 yıl Önce

Bu uygulama yolu işgal eden esnafın duba, sandık, demir, teneke vesayresini de kapsıyor mu? Onlara da ceza kesebilecek misiniz?

SIRADAKİ HABER

banner115