Boyabat'ın trafik çilesi bitmiyor

Boyabat'ın trafik çilesi bitmiyor !

Sinop'un Boyabat İlçesinde yıllardır devam eden ve son yıllarda artan trafik çilesi son bulmuyor.

Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde uzun yıllardır devam eden özellikle uzun ve geniş araçların geçişinde tıkanma noktasına  varan yolda trafik çilesi bitmiyor. 20 Nisan 2022 Çarşamba günü rüzgar gülü parçalarının geçişi sırasında yaşanan trafik sorunu vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Sürücüler uzun süre araçlarının içerisinde beklemek zorunda kaldı. Trafiğin sıkıştığı bu dönemde acil bir durumun olmaması olası bir aksaklığa sebebiyet vermedi.

Kapalı Otopark çare olmadı 

Boyabat Meydan Projesi zemin katında yapımı tamamlanan 400 araçlık otoparkın Boyabat'ta ki trafik sorununu büyük ölçüde azatması bekleniyordu. Ancak Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan 7500 metrekarelik  kapalı otopark çeşitli sebeplerle Boyabatlılar tarafından fazla tercih edilmiyor ana cadde üzerinde park edilen araçlar trafik sorununa neden olmaya devam ediyor.

Çevre Yolu Açılmalı !

Trafikte araçlarının içerisinde uzun süre bekleyen vatandaşlar Boyabat Çevre Yolu'nun açılması ile bu sorunların ortadan kalkacağını  söyleyerek '' Boyabat'ta 2009 yılında başlayan 2020 yılında bitmesi gereken Çevre Yolu'nun bir an önce tamamlanması gerekmekte. Çevre Yolu'nun açılması en azından uzun ve geniş araçlar ile ağır vasıtaların geçişi ile Boyabat Trafiği  rahatlatabilir. Yetkililerden bu konuyla ilgili yardım bekliyoruz. '' ifadelerini kullandılar.

 - Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 16:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

50 sene önce yapılan aynı yol bir ilerleme oldumu boyabat ta yaşar topçu beyden sonra anlayana.

vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

AÇILIR AÇILIR MERAK ETMEYİN BİR SEÇİM DAHA BTSİN 2050 YILINDA AÇILIR.

ahmet ünal
ahmet ünal - 2 yıl Önce

BOYABAT'IMIZIN O KADAR EKSİĞİNE RAĞMEN YEREL YÖNETİM TARAFINDAN GEREKSİZ İŞLERE PARALAR HARCANANA KADAR TRAFİK SORUNU 2 KÖPRÜ VE BİRAZ KAMULAŞTIRMA İLE ÇÖZÜLEBİLİRDİ AMA NE GEREĞİ VAR TEK CADDE YETER BOYABAT'A HEM YENİ AÇILAN DÜKKANLARI GÖRME HEMDE UZUN ZAMAN GÖRÜŞMEDİĞİNİZ ARKADAŞINIZI GÖRME ŞANSINIZ OLUR, (ONDAN SONRA ŞU İSTANBUL VE ANKARADAN GELENLER GİTSİN DEDİRTİRLER MİLLETE)

Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Hastaneye yönetici atamaktan, çevre yoluna sıra gelmedi herhalde.

Adnan
Adnan - 2 yıl Önce

Belediye otoparkına ''günlük 2 tl" olarak bi uygulama başlangıcı yapılsa nasıl olur ?

ÇİFTÇİ
ÇİFTÇİ - 2 yıl Önce

boyabatlılar ne ekerse onu biçiyolar .

:)
:) - 2 yıl Önce

Bu memlekette ne iş yürür ne de dert biter projelerin biri bitmeden biri başlıyor baştaki ne yaparsa alttaki kuklalar aynısını taklit ediyorlar. Orta çarşı bitmeden kule o bitmeden seyir tepesi o bitmeden millet bahçesi falanlar filanlar yandaşlar yesin parayı eziyet millet ceksin

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Kaldırımda dondurma satanı yetkili yaparsan daha ne beklersiniz.

SIRADAKİ HABER

banner115