Boyabat'ın çöp sorunu 2021'de son buluyor

Boyabat'ın çöp sorunu 2021'de son buluyor

Boyabat'ın çöp sorunu 2021'de son buluyor

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Boyabat, Saraydüzü, Durağan ve Gerze ilçelerine ziyaret ederek devam eden yatırımları inceledi. Hayata geçirilecek projelere ilişkin temaslarda bulundu.

Nazım Maviş Boyabat Durağan ve Saraydüzü İlçelerinin çöp sorununun çözülmesi beklenen Boyabat Doğuca Köyü Kuzveren Mevkiinde inşaatı devam eden Katı Atık Bertaraf tesisinide de incelemeler gerçekleştirdi.

Tesisin 27 Milyon Türk Lirası'na mal olduğunu söyleyen  Maviş ,projenin 2021 yılında faaliyete geçeceğini ,bu yatırımın yenilebilir enerji açısından Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini belirterek projeyle birlikte Boyabat, Saraydüzü ve Durağan ilçelerindeki çöp sorununa kalıcı çözüm sağlamanın yanında, çöp atıklarından enerji üretileceğini de ifade etti.


-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 18:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Boyabatta mali miktar yatırım bakımından hala içinin malzemesi ile birlikte 30 milyonu geçen hastane binasıdır. Başlıktaki resime istinaden aklıma geldi.

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

12.03.2014 tarihinde yer teslimi yapılan katı atık projesi ancak bu aşamayamı geldi? Yoksa bu başka projemi? Başka proje ise o na ne oldu?

Recep
Recep - 4 yıl Önce

Çok güzel bir hizmet. Herkese teşekkürler

yenimahalleli
yenimahalleli - 4 yıl Önce

koranavürüs varken bile işiniz şov yapmak sana cöplükmü lazım acilmi hangi esnafı ziyaret ettin sikintiniz varmı diye sordunuz bir kuruş sufta yapmadan dükkan kapatıyoruz dükkan saybi kirasını istiyor ama bizim gibi ufak esnafa kıredi vermiyorlar sebeb zortuk cıkarıyorlar iki tane kefil istiyorlar kimse kefil olmuyor onbin lira bana acil lazım benim gibi çok esnaf var ama zengine gelince kefile gerak yok sıfır fayizle beşyüz lira kıredi alıyorlar buna ve halkımıza care bulun şov zamanı deyil

Sefo6157
Sefo6157 - 4 yıl Önce

Harbiden çok komiksiniz. 27 milyon harcanarak boş arazide açılmış çukurları göstermekten utanmıyor musunuz ya siz. Tesis nerede , dalgamı geçiyorsunuz ya siz.
Yaptığınız her işte bir yamukluk var. Dünyaları harcayarak ,
* Hastane yaptınız bir şeye benzemiyor. Eskisi daha iyiydi. Otoparkı çöküyor.
* Ne idüğü belirsiz,amaçsız, saçma sapan bir seyir kulesi yaptınız Boyabat'ta ne işe yarayacak. uygun bir mevkiden Topalçam' dan Kaleye bir teleferik hattı çekseniz daha uygun bir proje olurdu. Manzara seyretmek isteyen Kaleye çıksın.
* Otogar yaptınız atıl bir tesis oldu. Sadece WC ve 2 yazıhaneli bir tesis haline dönüştü.
* Otogar'da şaşalı bir restaurant açılış yaptınız fiyasko.
* Boş işler ile uğraşıyorsunuz beyler boş işler. Boyabat yararına bir iş gösterin..

BEYLER ALLAH AŞKINA ŞU MİLLET İÇİN YARARLI BİR İŞ YAPIN DİŞİMİ KIRACAĞIM..

mehmet doz
mehmet doz - 4 yıl Önce

sanki küçük olmuş iki kat daha büyük olması lazım

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138