Boyabat İçin Doğalgaz Boruları Geldi

Boyabat İçin Doğalgaz Boruları Geldi

Boyabat'a Doğalgaz Müjdesi

2019 Yılı içerisinde  tamamlanması planlanan Boyabat Doğalgaz çalışmalarında şehir merkezi için kullanılacak olan borular 02.01.2019 Çarşamba günü itibariyle Boyabat'a ulaştı.

Akmercan şirketinin üstlendiği çalışmalar Boyabat Belediyesi ile koordineli bir şekilde ilerlerken şehir altyapısına döşenmesi planlanan borular Boyabat'a ulaştı. 

Çalışmaları yerinde takip eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, doğalgazın ilçeye geliş tarihiyle ilgili müjdeyi verdi. 

Çakıcı, yıl içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarının şehir içinde de başlayacağını açıkladı.

Çakıcı, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, işin zor bölümünün tamamlandığını, Boyabat'a doğalgazın 2019 yılı sonlarında geleceğinin müjdesini verdi.

Konutlar kullanıma hazırlanacak

2019 yılı sonunda Boyabat'ta doğalgaz yakılacağını ifade eden Çakıcı, "Baharda doğalgaz altyapı çalışmalarının Boyabat Organize Sanayinde başlayacağını, yıl sonuna doğru da şehir içindeki konutların gaz kullanımı için hazır vaziyete getirileceğini söyledi.

Doğalgazın Boyabat için hayati önem arzettiğini bildiklerini kaydeden Şefik Çakıcı, “Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Yetkili firma gece gündüz demeden kalabalık bir ekiple çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Biz de buna şahit olduk. Hemşerilerimize müjdeli haberler verelim, durumu yerinde görelim diye bu ziyareti gerçekleştirdik. Yanılmadık, çalışmaların çok iyi gittiğini yerinde gördük, ikna olduk, mutlu olduk. Başta AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş olmak üzere, Akmercan Sinop Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ve Akmercan Yetkilisi Özkan Topal'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Boyabat'ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


-Haber Merkezi

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mt
Mt - 5 yıl Önce

İnsanları kandırmayın. Hangi yetkili 2019 boyabata doğalgaz geleceğini söyledi. Isim ver.bir tır dolu boruylamı boyabat doğalgaza kavuşacak. Bunların seçim yatırı mı olduğunu benden daha iyi bilirsin.bu gazeteye bu yazıyı hiç yakıştıramadım.

seçim yatırımı
seçim yatırımı - 5 yıl Önce

yıllarca kandırdılar bunlar bayat numaralar boyabata doğal gaz 2030 kadar zor gelir inanmayın.

SIRADAKİ HABER

banner115