Boyabat'ı yasa boğan ölüm !

Boyabat'ı yasa boğan ölüm !

Boyabat'ı yasa boğan ölüm !

Sinop'ta otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Sinop- Boyabat yolunun 6. kilometresinde Ahmetyeri mevkiinde meydana geldi. Sinop istikametinden Boyabat istikametine gitmekte olan hafif ticari araç, karşı yönden gelen 34 CTN 245 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlardan savrulan yaralılardan 28 yaşındaki Şaban Bilmez olay yerinde hayatını kaybetti. Ahmet O. (64), Murat A. (20), Meryem T. (34), Feyza T. (7), Nisa T. (10) ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
  Kazada ticari aracın ön tarafının tamamen kopması kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza sebebiyle trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şaban Bilmez'in ölümü ilçede derin üzüntü yarattı.


  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Gökgöz
Yusuf Gökgöz - 3 yıl Önce

Gönlü güzelliklerle dolu öğrencim Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Ailesine ve tüm dostlarına sabırlar diliyorum.

Oktay
Oktay - 3 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşaALLAH RABBİM ailesine sabırlar versin sinop boyabat yoluna yetkililer birşeyler yapmalı çok kaza oluyor çok tehlikeli bir yol

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138