Boyabat Huzurevi’nin ikinci katıda bitti

Boyabat Huzurevi’nin ikinci katıda bitti

Boyabat Huzurevi’nin ikinci katıda bitti

Sinop’un Boyabat İlçesinde  2016 yılında düzenlenen törenle temel atılan ve çeşitli sebeplerden yapımına başlanılamayan Boyabat Huzurevi’nin inşaatı 2023 yılı kasım ayı içerisinde yeniden başlamıştı.  Huzurevinde yapılan yoğun çalışmalar ve verilen destekler netice vermeye başladı.

2016 yılında Gökdere Mahallesi’nde  temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi inşaatı 2023 Kasım Ayı içerisinde başlamış, yoğun çalışmaların ve desteklerin sürdüğü inşaatın birinci katı kısa sürede bitmişti. Gelinen noktada Huzurevi inşaat çalışmaları kapsamında  ikinci katın da kaba inşaatının bittiği öğrenildi. Üçüncü katın çalışmalarına geçildi. Kısa süre içerisinde Boyabat Huzurevi’nin kaba inşaatının biteceği öğrenildi.

Çalışmalar sonlandığında 3 katlı 48 odalı bir huzurevinin Boyabat’a kazandırılacağı ifade edildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 1 ay Önce

seçim bittiği anda inşaat durur. 2016 bu zaman bu inşaat bitmiş olması gerekiyordu tipik siyasetçi kafası çevre yolu da bizde bitmiyor bunun da hesabını seçim de soracak emekli, işçi, memur yok unutmayın patron biziz yıllardır ne diyorlar yaparsa kim yapar bizde inanıp %60 oy veriyoruz.

vatandaş
vatandaş - 1 ay Önce

10 BİNTL MAAŞ LA HUZUR MU KALDI İNSAN DA.BİDE 10 SENEDİR İNŞAATI BİTMEYEN BİR YAPI NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ.

SIRADAKİ HABER

banner115