Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme

Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme

Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme

2016 yılında düzenlenen törenle temeli atılan ve çeşitli sebeplerle yapımına başlanamayan Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

2016 yılında Gökdere Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar hayırsever bir iş adamının katkılarıyla  Boyabat Huzurevi Projesi’nin yeniden başlayacağını ve projelendirme aşamasının son safhada olduğunu açıkladı.

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar konuya ilişkin Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada ‘’ 2016 yılından bu yana çeşitli nedenlerle yapım çalışmaları duran huzurevimiz ile ilgili hayır sahibi bir iş adamımız katkı vereceğini söyledi. Bu iş adamımızın verdiği katkıyla kaba inşaatını bitirmeyi planlıyoruz.  

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde vekilimiz Nazım Maviş Bey yoğun bir çalışma yürütüyor. Belediyemiz olarak biz projelendirme safhasını karşılıyoruz. Proje son safhaya geldi. Bizde kaba inşaatını bitirdikten sonra belirli kısmını karşılayarak huzurevimizi hizmete açmak istiyoruz. ‘’ ifadelerine yer verdi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Karagülle
Hüseyin Karagülle - 1 yıl Önce

Boyabat Huzurevini yapıp hizmete açan herkim ise Allah razı olsun.Ailesi ve ahirette intikal edentanidiklarinin mekanı cennet olsun.

Müşerref
Müşerref @Hüseyin Karagülle - 8 ay Önce

Yapılan birşey yok ki ne ile övünüyorsunuz

Adsız
Adsız @Hüseyin Karagülle - 1 yıl Önce

Hizmete açılan huzur evi filan yok,proje temelde kaldı!

Celal Çatal
Celal Çatal - 1 yıl Önce

InşAllah

Şükrü doyum
Şükrü doyum - 1 yıl Önce

Temennimiz, en kısa zamanda bitirilip hizmete girmesi...

Müşerref
Müşerref - 8 ay Önce

Nezaman açılıyor

SIRADAKİ HABER

banner115