Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme 

Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme 

Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişme 

2016 yılında düzenlenen törenle temeli atılan ve çeşitli sebeplerle yapımına başlanamayan Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.  

2016 yılında Gökdere Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar hayırsever bir iş adamının katkılarıyla  Boyabat Huzurevi Projesi’nin yeniden başlayacağını ve projelendirme aşamasının son safhada olduğunu açıklamış ancak gelinen süreçte herhangi bir gelişme olmamıştı. Belediye Başkanı Coşar sosyal medya üzerinden çalışmaların mayıs ayı içerisinde başlayacağını açıkladı.

Başkan Coşar yaptığı açıklamada ‘’  Günün en güzel haberini sizlere veriyorum. Kıymetli büyüklerimize konforlu bir hizmet sunmak amacıyla inşa edeceğimiz huzurevimiz için; değerli işadamlarımız Necdet Küçükbaş ve oğlu Yalçın Küçükbaş'ın büyük destekleriyle bu ay içerisinde çalışmalarımıza yeniden başlıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115