Boyabat Huzurevi için destek büyüyor

Boyabat Huzurevi için destek büyüyor

Boyabat Huzurevi için destek büyüyor

2016 yılında Gökdere Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi inşaatı geçtiğimiz günlerde kaldığı yerden yeniden başlamıştı. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalara katkı sağlamak  maksadıyla ilçede hayırsever vatandaşlar bir bir bağış yapmaya başladı.

Bu kapsamda Bayamca Köyü’nden Yasin Aydın 2 seyis bağışladı. Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı Adem Cebeci  huzurevi inşaatında kullanılmak üzere yardımda bulundu.

Bir Odada Ben Yaptırayım kampanyasına destek veren Ömer Köyü Muhtarı ve Boyabat Güreş Ağası Ali Ayhan 2 oda yaptırma yardımında bulundu. Ayhan ‘’ Ben denedim ne kadar verirsek onun kat kat fazlasını Allah veriyor ‘’ dedi. Yine Bir odada ben yaptırayım kampanyasına ‘’ GÜVEN TUĞLA fabrikası adına Emekli Öğretmen Şakir Özdemir'de katıldı. 

Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına konuşan Emekli Öğretmen Celal Çatal ‘’  Huzurevi derneği olarak desteklerini esirgemeyen Ali Ayhan ve eşine, birbirinden değerli 4 oğluna, Güven Tuğla Adına Emekli Öğretmen Şakir Özdemir’e, Mühendis Adem Cebeciye, Bayamca Köyü’nden Yasin Aydın beyefendiye ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah yakınlarına sağlıklı uzun ömürler versin,  ölmüşlerinin ruhları şad mekânları cennet olsun. ‘’ dedi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
A.O .Atik
A.O .Atik - 5 ay Önce

TC ,bu vatan icin nice canlar vermiş BOYABAT için,Huzur Evi yapmaktan aciz mi?Yazıklar olsun.

SIRADAKİ HABER

banner115