Boyabat Halkı Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Boyabat Halkı Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Boyabat Belediyesi ve Boyabat Kaymakamlığı'nın depremzedelere yönelik düzenlediği yardım kampanyasına yoğun bir katılım var.

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi işbirliğiyle depremzedeler için oluşturulan kampanyayı duyan Boyabatlı vatandaşlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere giysi, battaniye, çocuk maması, gıda maddeleri, elektrikli ısınma ocağı gibi yardım malzemelerini 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nin giriş katındaki salona getirerek buradaki görevlilere teslim ediyorlar.

Gelen yardımlar görevliler tarafından tasnif edilerek paketleniyor. Çarşamba gününe kadar devam edecek yardım kampanyasında toplanan malzemeler aynı gün tıra yüklenerek deprem bölgesine ulaşmak üzere yola çıkarılacak.

Boyabat Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ramazan Ceylan, yaptığı açıklamada yaşanan deprem felaketi uzakta da olsa biz bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz, dedi.

Ceylan, "Bizim gönlümüz, kalbimiz, yüreğimiz Kahramanmaraş'ta, Şanlıurfa'da, Hatay'da, oradaki tüm dostlarımıza öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bu gün yardımımızın ilk günü, vatandaşlarımız koşarak yardım malzemeleriyle buraya geldiler. Hepsi tek yürek oldular, gördüğünüz gibi görevli arkadaşlarımız tasniz, paketleme çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Hepsinden Allah razı olsun. Kaymakamlığımız ve belediyemiz adına hepsine teşekkür ediyorum. Kampanyamız Çarşamba gününe kadar devam edecek, duruma göre yarın ve Çarşamba günü malzemelerimizi yola çıkaracağız." ifadelerinde bulundu. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2023, 20:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil muslu oglu
Cemil muslu oglu - 1 yıl Önce

Allahm boubatımıza yardım eylesin amin

Mehmet korkan
Mehmet korkan - 1 yıl Önce

Allah razi olsun tesekkur ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner115