Boyabat Gençlik Merkezinden üniversite öğrencilerine çorba ikramı 

Boyabat Gençlik Merkezinden üniversite öğrencilerine çorba ikramı 

Boyabat Gençlik Merkezinden üniversite öğrencilerine çorba ikramı 

Boyabat Gençlik Merkezi tarafından Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine çorba ikramında bulunuldu. 

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu, çorbanın sıcaklık ve dostluk olduğunu söyleyerek, üniversite öğrencilerine bu anlamda yaklaşımda bulunduklarını söyledi. 

Köroğlu, "Boyabat Gençlik Merkezi olarak 'Merkezim Her Yerde' faaliyetleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu 2. öğretimde okuyan gençlerimize çorba ikramında bulunduk. 
Niye çorba diye soran öğrencilerimize, çorbada annelerimizin şefkati, merhameti, babalarımızın alın teri, sıcaklık ve dostluk olduğunu söyledik. Öğrencilerimizle tanışmamıza vesile olan çorba etkinliği için bize yardımcı olan üniversite yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Köroğlu, tüm üniversite öğrencilerini Boyabat Gençlik Merkezinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine katılmaya davet edip, ilçe dışından Boyabat'a gelen öğrencilerin kendilerini yabancı ve yalnız hissetmemelerini istedi. 

Çorba ikramı etkinliğine Boyabat Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mehmet Emin Erdoğan, Müdür Yardımcısı Recep Kural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Cihan Tosunoğlu da katıldı.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115