Boyabat Eski Belediye Ekmek Fırını Binası Yıkılıyor

Boyabat  Eski Belediye Ekmek Fırını Binası Yıkılıyor

Boyabat Belediyesine Ait Eski Bina Yıkılacak

Boyabat Belediyesi meydan projesi çalışmalarına devam ediyor.

Boyabat Belediyesi meydan çalışmalarını hızla sürdürürken, mülkiyeti belediyeye ait olan belediye halk ekmek fabrikası olarak kullanılan eski binanın yıkım ihalesi sonuçlandı.

Halk ekmek fabrikasının bulunduğu eski binanın yıkımı için ihale gerçekleştirildi.

Bina, yıkım ve hafriyattan oluşan ihaleyi Mahmut Akaydın İnşaat Müteahhitlik Şirketi aldı. Eski binanın, ekonomik değer ifade eden malzeme karşılığında yıkımı yapılacak.

Proje çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Meydan çalışmalarımız hızla sürüyor. Belediyemize ait içerisinde halk ekmek fabrikası ve Ak Bankası'nın bulunduğu ek hizmet binamızı yıkıp, yapılacak blokların önünü açacağız. Kaymakamlık ve belediye hizmet binalarının bulunduğu yapı gün yüzüne çıksın istiyoruz." dedi.

Çakıcı, "inşallah Boyabat bu proje kapsamında meydana ve güzel bir hizmet binası'na kavuşmuş olacak. Çok modern bir binada halkımıza hizmetler sunulmuş olacağız." diye konuştu.

Ak Bankası yeni yerine taşınıyor

Meydan çalışmaları kapsamında, halk ekmek fabrikası ve Ak Bankası'nın bulunduğu binanın yıkım ihalesinin gerçekleştiğini ifade eden Çakıcı, "İhale kapsamında belediye ek hizmet binası yıkılacak ve söz konusu bina üzerinde bulunan, ekonomik değer ifade eden yıkım öncesi sökülebilecek malzemeler ile binanın yıkım sonucunda enkazdan çıkacak malzemeler karşılığında yapılacak. Yıkım öncesinde AK Bankası yeni yerine taşınan ilk kurum olacak. İnşallah bir ay gibi kısa bir zaman içerisinde AK Bankası'nın yeni yerine taşınması ile birlikte yıkım işlemi gerçekleşecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115