Boyabat Emniyeti engelli gencin hayalini gerçekleştirdi

Boyabat Emniyeti engelli gencin hayalini gerçekleştirdi

Boyabat Emniyeti engelli gencin hayalini gerçekleştirdi

Sinop'un Boyabat İlçesinde yaşayan Adem Karayel'in polis olma hayali gerçek oldu.

Sinop'un Boyabat İlçesinde  yaşayan hal yeri esnaflarından Cengiz Karayel'in oğlu engelli Adem Karayel'in polis olma hayali İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sayesinde bir günlüğüne gerçek oldu. Evinde sürekli polisiye diziler izlediği öğrenilen ve mesleği çok seven Adem Karayel'in babası Cengiz Karayel oğlunun bu hayalini gerçekleştirebilmek için emniyete başvurdu. Polis ekiplerinin oğlunun hayalini gerçekleştirmesini talep eden baba Cengiz Karayel'in talebini değelendiren Boyabat Polis ekipleri engelli genç için seferber oldular.

Adem Karayeli evinde ziyaret eden polisler ona polis üniforması hediye ettiler. Polis üniformasını giyen ve telsiz anonsu yapan Karayel'in sevinci görülmeye değerdi. Kısa süreliğine de olsa hayalini gerçekleştiren ve  sevinci gözlerinden okunan Karaye,l günün anısına polis ekipleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Polis ekipleri böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Baba Cengiz Karayel '' Oğlumun çocukluğundan itibaren böyle bir hayali vardı. Bu kutsal mesleği yapma hayalini kısa bir süre de olsa gerçekleştiren ve oğlumu mutlu eden Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum '' dedi.

- Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
BARBAROS HAYRETTİN
BARBAROS HAYRETTİN - 2 yıl Önce

HELAL OLSUN POLISIMIZE

SIRADAKİ HABER

banner115