Boyabat Devlet Hastanesi MR Cihazı ihalesine katılımcı olmadı

Boyabat Devlet Hastanesi  MR Cihazı ihalesine katılımcı olmadı

Boyabat Devlet Hastanesi  MR Cihazı ihalesine katılımcı olmadı


Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde yıllardır eksiliği yaşanan vatandaşların sık sık ilçe dışındaki devlet ve özel hastanelerde çektirmek zorunda kaldığı  MR cihazı ile ilgili önemli gelişme yaşandı. 

Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in Sinoplu Gazetecilerle Ankara’da ki görüşmeleri esnasında müjdesini verdiği Boyabat’ta MR cihazı ile ilgili ikinci defa ihale aşamasına geçildi. 

29 Kasım’da yapılan ikinci ihaleye de katılımcı firma olmaması nedeniyle Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’ni radyoloji bölümünde kurulması planlanan MR Görüntüleme Merkezi de ileri bir tarihe atılmış oldu.

İki defa ihale aşamasından dönen Boyabat Devlet Hastanesi Mr Görüntüleme Hizmeti için üçüncü defa ihale yapılacağı öğrenildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Bu ihalenin birincisi 2013 yılında yapıldı. Eski hastanede yer sorunu olduğundan katılan firma olmamıştı. Yeni hastaneye geçince tekrar yapılacaktı ama yönetim değişince geri kaldı. Şimdi bu yapılan ihale 3. Ihale olmuş. Vekil kendinden öncekilerin nasıl çalıştığını ne mücadeleler verdiğini bilmediğinden ihaleyi sayısınıda bilmiyor. Yönetici ataması nasıl gidiyor iyimi.

SIRADAKİ HABER

banner115